Szerdánként 15:15-16:45

Kreatív tánc
Shake it!

11-14 éveseknek

Foglalkozásvezető: Dávid Luca, alternatív pedagógus

Díja: 14.000 Ft/hó

Érdekel/Jelentkezem

Kinek ajánlom?

Aki szeretne szabadon mozogni, táncolni. Akit érdekel hogyan tudja mozdulatokon keresztül kifejezni magát. Aki szereti a zenét és szeret játszani. Aki kipróbálná milyen táncban, mozgásban improvizálni.

Miben fog segíteni a gyerekeknek?

Megtapasztalják hogyan működik egy műhelymunka. Megtanulják, hogy nem csak szavakkal tudunk másokkal (és magunkkal) kommunikálni.

Miben fog fejlődni?

Erősíti a testtudatát. Önismeretet tanul. Fejlődik a ritmusérzéke.

Mit fogtok csinálni?

Rengeteget fogunk játszani és kísérletezni a mozdulatainkkal. Kipróbáljuk milyen egyénileg, párban és csoportban mozogni. Vezetett improvizáción keresztül megtapasztaljuk, hogy milyen sokféleképpen tudjuk kifejezni az érzéseinket, gondolatainkat. Szinte mindig zenére dolgozunk, a lehető legkülönbözőbb stílusok és zenei hangulatok kísérnek majd minket a táncban, a mozgásos tapasztalásainkból pedig összegyúrunk majd egy-egy koreográfiát, táncjátékot.

Mitől lesz érdekes, élvezetes a gyerekeknek?

Egy biztonságos közegben, felszabadultan mozoghatnak, ahol a kötött formákat elengedhetik, játékosan, önfeledten táncolhatnak. Megtanulhatják, hogyan tudnak a saját rögtönzött mozdulataikból már egy a közönség számára is értelmezhető koreográfiát összerakni.