Július 6 - 10.

Impró és Dráma tábor - Újra játsszunk!

9-12 éveseknek

Táborvezetők: Boldoghy Bori és Törőcsik Tamás

Érkezés 8 órától, kezdés 8:30-kor, befejezés 16:30-kor

Jelentkezem

Táborvezetők:

Boldoghy Bori a Momentán Társulat (Magyarország első imporvizációs színháza) alapító tagja “Tanár, imprószínész, drámapedagógus és pszichodráma asszisztens vagyok. Rendszeresen tartok év közbeni workshopokat felnőtteknek és nyári táborokat gyerekeknek, ahol a rögtönzésé és játéké a főszerep. Hiszek abban, hogy az improvizáció filozófiájának megismerése és gyakorlása révén észrevétlenül és könnyedén sajátítjuk el a jobb kommunikáció, kreatív hozzáállás, együttműködés és kritikus gondolkodás képességét. Mindezzel karöltve pedig mélyebben megismerjük saját magunkat is.”

Törőcsik Tamás, több éves színházi tapasztalattal rendelkező színész, logopédus. “Rendszeresen tartok színjátszó és dráma foglalkozásokat. Évek óta a Bátor Tábor önkéntese vagyok, ahol a dráma mellett tánc és mozgás órákat is tartok a gyerekeknek. Logopédusként az önkifejezést, a testbeszéd tudatosítását és a magabiztos kommunikáció fejlesztését tartom fontosnak. Azt gondolom, hogy az önfeledt játék, a humor és a pozitív hozzáállás minden egyes nap előrébb visz bennünket.”

Leírás:

Karantén után mindannyian vágyunk majd valódi személyes élményekre. Az Impró és Dráma táborban új embereket ismerhetsz meg egy olyan közegben, ahol a nyitottság és az elfogadás mindennél fontosabb. Rengeteget játszunk és nevetünk majd. Nem kell, hogy színészi tehetséged legyen, ha csak magabiztosabb szeretnél lenni mások előtt, itt a helyed. Lesznek imrpovizációs, dráma, fantázia, szabadtéri és szerepjátékok. Valamint tánc és kézműves elemek is.

A táborban a résztvevők megismerkednek egymással, megtanulnak egymáshoz értő figyelemmel fordulni, megtapasztalják, hogy mások és a saját hibáinkból milyen remek dolgok születhetnek. A játékok során mélyebb önismeretre tesznek szert, és mindeközben fejlődik a kommunikációjuk, magabiztosságuk, együttműködési készségük, kreativitásuk és a testtudatuk.

Minden napnak más tematikája lesz. Reggelente energetizáló, frissítő játékokat mutatunk a gyerekeknek, aztán jön az elmélyülés szakasza, ahol megismerkedünk az improvizáció alapelveivel, a történetmesélés fontos elemeivel, különböző szerepekbe bújunk, és megnézzük mitől működik egy megírt és egy rögtönzött jelenet a színpadon. Ebéd után műhelymunka jellegű foglalkozások lesznek, ahol a gyerekek kisebb csoportokban dolgoznak, alkotnak. A nap végén egész csoportos, mozgásos, táncos játékokat játszunk.

Díj: 42.000 ft/fő, testvérkedvezmény: 39.900 ft/testvér A jelentkezés a táborok feltöltéséig folyamatos, utána várólistára lehet jelentkezni.

Jelentkezni online jelentkezési lapunk kitöltésével és a kiválasztott tábor díjának átutalásával lehetséges. (A jelentkezési lap kitöltése után megerősítő emailt küldünk, amely tartalmazza majd a tábordíj átutalásával kapcsolatos tudnivalókat is.)
Banki adatok: Név: Világszép Alapítvány Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81491836
Az utalás közleményébe a gyermek és a tábor nevét kérjük beírni. Köszönjük! Jelentkezésed a tábor díjának befizetésével válik érvényessé. Táborozóink a Létra Klub szeptemberi foglalkozásaira való jelentkezésnél elsőbbséget élveznek!
Kitöltöm a jelentkezési lapot

Napirend, étkezés, létszám

Érkezés, távozás: táboraink 8.30 illetve 9.00 órakor kezdődnek és 16.30 és 17 órakor fejeződnek be, az egyes táborok napirendjét részletes leírásuknál pontosan feltüntettük. A gyerekeket már 8 órától tudjuk fogadni.
sA táborokban napi háromszori étkezést: meleg, kétfogásos ebédet és hideg tízórait, valamint uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek.
A maximum létszám 16 fő, akikről két táborvezető és egy asszisztens gondoskodik.

COVID-19 információk

A program szervezése során messzemenőkig figyelembe vesszük a járványügyi helyzetet, és a táborokat kizárólag abban az esetben rendezzük meg, ha a közegészségügyi helyzet és a vonatkozó rendelkezések ezt teljes biztonsággal lehetővé teszik. A táborok során kiemelten figyelünk a résztvevők biztonságára. Az épületet folyamatosan fertőtlenítjük, takarítjuk és kiemelt figyelmet fordítunk a táborvezetők személyes higiéniájára. A mellékhelyiségekben fertőtlenítő kézmosót és papír kéztörlőt biztosítunk, a foglalkozások, kül- és beltéri programok során folyamatosan ügyelünk a megfelelő higiénia fenntartására (kézfertőtlenítésre, kézmosásra).

MIÉRT A LÉTRA NAPKÖZIS TÁBORT VÁLASZD?
  • ÉLETRESZÓLÓ ÉLMÉNY - Tapasztalt, képzett és gyerekközpontú szakemberek várnak, akik már a Létra Klub foglalkozássorozatain is sok gyereknek adtak életre szóló élményt.
  • JÁTÉKOS TANULÁS - A táborok alatt a gyerekeknek lehetőségük nyílik a játékos tanulásra, kikapcsolódásra, fejlődésre és a fölös energiák levezetésére.
  • CSAK MAGADAT HOZD! - Minden a foglalkozásokhoz szükséges eszközt és az alapanyagot mi biztosítunk Számodra.
  • CSODÁS KÖRNYEZET - és újonnan kialakított épület vár a Budagyöngyétől pár percre.
  • KINT ÉS BENT... - A táborok változatos, bel- és kültéri programokat kínálnak.
  • NEM KELL KLÍMA! - Tereinkben kellemes, természetes hűs van a nyári hónapokban.
Kedvcsináló

Táboraink