A Létra Klubról

„Célunk, hogy kicsiben olyan világot teremtsünk, amiben nagyban élni szeretnénk”

 Kreatív és mozgásos foglalkozások és táborok gyerekeknek 3-14 éves korig.

„Az tetszett, hogy mindenki kedves egymáshoz és sok barátot szereztem.”​

“A hely, ahol végre önmagam lehetek!”

A Létra Klubban olyan foglalkozás sorozatokat, nyári táborokat és programokat kínálunk, amelyeken a gyerekek egyszerre kapnak teret a kreatív önkifejezésre, az önfeledt mozgásra és a fejlődésre. Játszanak, alkotnak, tanulnak és kibontakoznak változatos zenei, mozgásos, főzős, színjátszós és kézműves foglalkozásainkon. A programok előtt és után könyvtárunkkal, társasjáték gyűjteményünkkel, közös beszélgetésekkel, barátkozási lehetőséggel és babzsákokkal várjuk a gyerekeket és a szülőket.

A szülőktől rendszeresen kapunk pozitív visszajelzéseket.

„Nagyon tetszett a közvetlen, barátságos légkör. Sokat tanult a lányom, nagyon élvezte minden percét.”

Várunk Téged!

Foglalkozás sorozataink szeptemberben kezdődnek és heti rendszerességgel a tanév végéig tartanak. Évközben is biztosítunk csatlakozási lehetőséget. Jelentkezni a nyár végétől lehet, a Jelentkezés menüpontra kattintva. Nyári, napközis táboraink egy hetesek és tavasztól lehet jelentkezni rájuk.

100% hogy még találkozunk! :)”

A LÉTRÁBAN SZÁMUNKRA FONTOS

a SOKSZÍNŰSÉG

Építünk arra, hogy mindannyian mások vagyunk. Szeretjük és tiszteljük egymás sokféleségét.

a KAPCSOLÓDÁS

Egymás felé nyitottsággal, odafigyeléssel és megértéssel fordulunk. Együttműködésünk alapja a kölcsönösség és az egyenrangúság.

a FEJLŐDÉS

Kreatív és újító programjaink lehetőséget teremtenek arra, hogy szabadon alkossunk, tapasztalatokon keresztül tanuljunk és saját utunkat járva fejlődjünk.

az ÉLMÉNY

Támogató és bátorító közösségünkben felszabadultan éljük meg a játék és az együttlét örömét.

Világszép Alapítvány

A Létra Klubot a Világszép Alapítvány hozta létre. A foglalkozások, táborok díjával, valamint termeink bérlésével a Világszép Alapítványt támogatod abban, hogy állami gondoskodásban élő gyerekek is megtapasztalják, hogy nekik is szép és lehetőségekkel teli az élet.

Nyitott kíváncsisággal és megelőlegezett bizalommal várunk bárkit, aki szeretne közösségünkben fejlődni, ahol mindenki ad magából és kap a másikból, ahol a sokszínűség érték, ahol örömmel, szeretettel, rugalmassággal és széles szakmai módszertannal teszünk azért nap, mint nap, hogy „kicsiben olyan világot teremthessünk, amiben nagyban élni szeretnénk”.

Tereink

Partnereink

Pendula Óvoda
Bárányfelhő
Nyitottt Iskolákért
Alapítvány
Rendezvény
Helyszínek
Hintalovon
Gyermekjogi Alapítvány
Villa Bagatelle